Aktuellt‎ > ‎

Styrelsen informerar

skickad 11 juni 2013 06:08 av Okänd användare   [ uppdaterad 11 juni 2013 06:09 ]

Justerade parkeringsavgifter i sommar

Då det med största sannolikhet kommer att bli lite stökigt med våra parkeringsplatser när de nu börjar gräva så har vi tagit beslut om att reglera parkeringsavgifterna enligt följande:

juli oförändrat pris, augusti halva priset och september nytt pris.


Grillplatser

De grillar som inköpts skall nu grävas och gjutas fast - arbetet är beställt och beräknas var klart inom några veckor. När det är klart tänker vi ha en liten “invigning”, mer information kommer om detta.


Sorteringen av matavfall

Vi kan bli mycket bättre på att sortera ut komposterbart avfall. Enligt Reko har vi stor utvecklingspotential då vi idag bara sorterar ut 30% av vad en genomsnittsförening gör.

Tillsammans skulle vi kunna spara mycket pengar eftersom Reko hämtar vårt matavfall gratis om vi sorterar ut det, medan vi får betala för varje kilo matavfall vi slänger i sopnedkasten. Det är ett enkelt sätt att motverka avgiftshöjningar om vi alla hjälps åt! Information om vad som räknas som komposterbart avfall står på de bruna påsarna.


Rökning

Vi vädjar att visa hänsyn för alla ska kunna sitta på sin balkong eller ha sitt fönster öppet utan att utsättas för cigarettrök. Sannolikt röker man på balkongen för att minska röklukten i den egna lägenheten?! Grannens intresse att slippa få in rök i sin lägenhet är sannolikt minst lika stor.


Hemsida

Vi har under våren lanserat vår webbplats, www.brf-tallkronan.se, som vi så sakta fyller på med allt vi kommer på och som rör oss. Kolla in den och se om du saknar något. Du har kanske synpunkter eller frågor? Via webbplatsen får du lätt kontakt med oss i styrelsen annars går det också bra att maila direkt: styrelsen@brf-tallkronan

 

Trevlig sommar!

Styrelsen BRF-Tallkronan

Comments