Aktuellt‎ > ‎

Julhälsning 2014

skickad 19 dec. 2014 12:23 av Okänd användare   [ uppdaterad 24 mars 2015 11:45 ]

Så har ännu ett år passerat, och inför den stundande julen och det nya året, ber styrelsen att få tacka föreningens medlemmar för det gångna året.


Magnus, vår duktiga fastighetsskötare kommer som vanligt att lägga ut säckar i trapphusen där vi kan stoppa allt julklappspapper. Släng det inte bland de vanliga soporna.


Ekonomi

Som vi tidigare aviserat så kommer avgiften att höjas med 1,5% nästa år beroende på framför allt ökade fjärrvärmeavgifter men också för att förstärka vår underhållsfond inför framtida investeringar.


Spara pengar åt föreningen och dig själv genom att sortera ut matavfall. Det kostar oss 3 kr att slänga ett kilo potatisskal i sopnedkastet, men helt gratis om det slängs i matavfallsbehållaren. Vi kan alltså tillsammans spara många tusenlappar per år genom att sortera ut det vi kan och inte bara enkelt slänga allt i sopnedkastet, kom igen nu!


Gästparkering Tomtegränd 8C och Tallrotsgatan 10

Vi vill göra alla uppmärksamma på att gästparkeringarna endast är till för besökare, inte för boende. Var vänlig respektera detta.

Det finns parkeringsplatser lediga att hyra, kontakta Marie på Castor tel 060 - 12 80 00.


Julgran

I fjol hann vi bara njuta av julgranen någon vecka innan den blåste ner. I år kommer vi att spara  in kostnaden för uppsättning av julgran för att till våren istället plantera en snygg gran som vi sedan kan njuta av i många år framöver.


Trångt när du har gäster?

Du har väl inte missat att vi nu i föreningen har en gästlägenhet på Tallrotsgatan 10? Läs mer på anslagstavlan här bredvid.

Med tillönskning om en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Styrelsen, vicevärd Kenneth och vaktmästare Magnus
Comments