Aktuellt‎ > ‎

INFORMATIONSBLADET, FEBRUARI 2016

skickad 23 feb. 2016 11:16 av Okänd användare   [ uppdaterad 14 apr. 2016 09:31 av Okänd användare ]


Vill du göra skillnad?
Vi kommer tyvärr tappa Marie som styrelsemedlem detta år och söker nu en ny ledamot, är du intresserad av att vara med och utveckla denna förening? Vänd dig då till oss eller vår valberedning.

Det är även dags att skicka in era motioner för detta år. En motion kan lämnas över till någon av styrelsemedlemmarna senast två månader innan årsmötet, glöm ej att skriva datum, ort och underskrift.


Ventilation:

Vid besiktningen framkom att många ventilationsdon är trasiga och vi har beslutat att byta ut samtliga för att förbättra föreningens ventilation. Vi kommer börja med ett hus, mer information kommer.


Gästparkeringar:
Vi vill än en gång göra alla uppmärksamma på att gästparkeringarna endast är till för besökare, inte för boende. Var vänlig och respektera detta. Det finns parkeringsplatser lediga att hyra, kontakta Marie på Castor tel 060 - 12 80 00.


Ambulans och brandkår:
Vid olycka är det extremt viktigt att utryckningsfordon har möjlighet att köra upp till porten, om du ändå måste parkera där pga. i- och urlastning, var vänlig parkera längre fram eller åt sidan så utryckningsfordonen kan ta sig fram.


Unknown.png

Med vänliga hälsningar,
Styrelsen
Comments